Dylan leerde ik kennen via een kennis. Vanwege mijn PTSS verleden gaf dit mij een vertrouwd idee. Lang geleden toen ik nog in het criminele circuit actief was kon ik niemand vertrouwen en dat is lastig los te laten. Ik hoorde dat Dylan beroeps militair (sniper) geweest is en dat hij weet wat het is om onder vuur te liggen. Dit gaf mij het gevoel dat Dylan weet waar hij over praat als ik zaken uit mijn verleden ter sprake zou brengen. Dylan zijn open benadering en goede manier van communiceren hielp om een goede vertrouwensband te bouwen waardoor alles bespreekbaar werd.

Dylan heeft mij gecoacht tijdens mijn burn-out periode. De coaching heb ik als aangenaam en verrast ervaren. Dit kwam omdat Dylan in staat was mij te doorgronden en vond mijn sterktes en zwakheden. In het verleden heb ik vele psychologen en maatschappelijk werkers ontmoet en zij waren niet in staat van wat Dylan wel bereikten. Dylan gaf goede adviezen hoe deze patronen verbetert konden worden. Alle leefgebieden zijn aan bod gekomen. Van privé naar werk, gezondheid, beweging, rust en sport. Ik had niet verwacht dat tijdens de sessies mijn onzichtbare verleden mij op de achtergrond volgden. Er werd gezocht naar oplossingen en verbeteringen om los te komen van het verleden.

Mfast coaching programma’s bestaan uit wandelen in de natuur, hardlopen en boksessies. De frequentie van de coaching was effectief vanaf de start en gaf handvatten om steeds meer zelf te doen. Dankzij Dylan hoefde ik geen jaar, maar heb ik in 6 maanden tijd veel nieuwe inzichten gekregen en lessen geleerd om zonder de burn-out klachten weer te genieten van mijn leven. Dylan blijft stand-by mocht er sprake zijn van terugval. Ik vertrouw erop dat ik nooit meer in oude patronen val en mijn nieuwe hoopvolle toekomst ontspannen kan vasthouden.