Werkgebied

Randstad

E-mail ons

info@mfast.nl

Bel/app ons

06-30183681

}

Wachtlijst

2-3 weken

Mfast Coaching – Specialist in PTSS

Geloof in het terugwinnen van je leven

Emotionele aspect

Hevige stress blokkeert onze emotie waardoor het uiten ervan verstoord is. Het menselijk brein loopt niet synchroon met de gevoelens van ons hart, waardoor je sociale omgeving kleiner wordt. Het lijkt wel of je vervreemd wordt van de wereld en je trekt je terug.

De basis emoties: Blij, Bang, Boos, Bedroefd zitten vaak vast of één van deze heeft alles overgenomen. Boos en bang, zijn de meest voorkomende vastzittende emoties doordat ons overleving mechanisme op slot schiet. Hierdoor neemt ons brein ook geen informatie meer op, want het zit vol. Vermoeidheid is hier een gevolg van wat tot uitputting lijdt en waarschijnlijk kan je daarom niet meer functioneren in de maatschappij. Bij trauma wordt ook wel de freeze, fight, flight (bevriezen, vechten, vluchten) houdingen fysiek zichtbaar.

De Mfast-methode geeft de mogelijkheid om door deze blokkades heen te gaan. Boosheid wordt meestal opgevolgd door verdriet waardoor er ruimte komt voor het emotionele herstel. Herinneringen kunnen we niet uitwissen, maar wel kun je leren om hier op een gezonde manier mee om te gaan als jou triggers je confronteren met je herinneringen. Een vrolijk hart maakt een blij gezicht en een blij hart bevordert genezing.

De Mfast-methode richt zich op herstel van alle gebieden. Met als resultaat dat naast de cliënt ook de directe omgeving een positieve verandering gaat ervaren. 

Ook de mensen in de directe omgeving zullen het verschil gaan merken.

s

Herkenbaar?

  • Slecht slapen?
  • Last van een kort lontje?
  • Altijd erg alert?
  • Voel jij je vervreemd van jezelf?
  • Last van herbelevingen?
  • Negatieve gedachten en gevoelens?
  • Vaak onrustig?
  • Last van spanningen?

    Herken je meerdere klachten bij jezelf?

samen maken we een persoonlijk plan

Mensen hebben door veel stress vaak lichamelijke klachten en kunnen zich hierdoor beperkt bewegen. Door mijn medische kennis en sportervaring bouwen wij verantwoord op, zodat jij zelfstandig in beweging kan blijven.

Wij zijn aangesloten bij

LVSC Beroepsvereniging voor Coaches, Supervisoren en Organisatiebegeleiders

HKZ Gecertificeerd voor het  bieden van ambulante begeleiding aan personen die gediagnostiseerd zijn met PTSS.

Zelfpreventie

Denkt u aan zelfmoord? Praat met iemand van 113. Heeft u schulden? Neem contact op met schuldhulpmaatje.