Werkgebied

Heel Nederland

E-mail ons

info@mfast.nl

Bel/app ons

06-30183681

}

Geen wachtlijst!

Meld je aan!

Mfast Coaching - Specialist in PTSS

Geloof in het terugwinnen van je leven

Ervaringen van anderen

Mandy

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Dylan. We hebben ruim 4 maanden samen opgetrokken waarbij hij mij heeft begeleidt in mijn proces naar herstel van jarenlange C-PTSS. Zowel voor als na mijn intensieve behandeling bij Trauma Centrum Nederland werd ik begeleid door Dylan. Ik ben echt gegroeid als ik kijk naar mijn start en eindpunt met hem samen en ben blij dat ik op zijn steun en nabijheid kon rekenen.

Ik heb Dylan leren kennen als een empatische, eerlijke, transparante, vrolijke, liefdevolle en heldere coach die mij de tijd gaf, mij aanmoedigde en bevestigde in contructief gedrag. Hij heeft veel levenservaring waardoor ik goed met hem kon levellen.

Zijn aanmoediging, optimisme, positieve insteek en relativeringsvermogen zijn aanstekelijk en helend voor mij geweest.

Dylan geloofde in mij, waardoor ik ook in mijzelf ging geloven.

Op een keer zei Dylan tegen mij: misschien bestaan jouw blokkades nu slechts nog uit moeilijke keuzes die je moet maken en hoef je geen verdere traumatherapie meer te ondergaan.

Aangezien ik toch nog weer zo vast zat als een muur, fysiek en mentaal, letterlijk en figuurlijk met fysieke pijn door herbelevingen, ben ik allerlei vreselijk moeilijke keuzes gaan maken en uitvoeren. Doen ipv denken. Dylan moedigde mij aan om de liefde voor mijzelf toe te laten ipv bang zijn voor afwijzing, verlating en verandering.

De boksoefeningen die Dylan mij liet doen projecteerde hij op mijn situaties waar ik in vastliep. Het opzijstappen, afstand nemen, mezelf verdedigen, en doorpakken in kracht hebben mij hierin enorm geholpen.

Ik kon niet meer zelfstandig bewegen.

Nu kan ik dat eindelijk wel. Ik ben in beweging. Ik kan eindelijk zelfstandig bewegen en hardlopen zonder pijn.

Nogmaals dankjewel Dylan!

Abdul

Ik ben al sinds 2007, met onderbrekingen, in behandeling geweest bij verschillende psychologen voor mijn psychische problemen. (PTSS)

Sinds ik in contact ben gekomen met Dylan (december 2020) is er eindelijk iemand die mij begrijpt en mij er doorheen brengt. Ik merk dat hij is er voor mij, en niet omdat het zijn beroep is of dat ie ervoor gestudeerd heeft. Nee,.. hij plaats zich zelve in de situatie en denkt en voelt samen met jou, door zijn eigen praktijkervaring geeft Dylan praktijkgerichte adviezen die erg op mijn situatie aansluiten. Dit waren voor mij adviezen die ik kon toepassen als het niet goed met mij gaat om positief naar de toekomst te blijven kijken, waardoor het leven weer zin heeft voor mij.”

Robert

Tijdens mijn eerste ontmoeting met Dylan viel mij zijn open blik op, hij is integer en bescheiden in gesprek. Zijn humor relativeert op gepaste wijze. Dylan combineert het mentale met het fysieke uitdaging met voor mij verrassende resultaten.

Nadat Dylan zijn eerste mentale en fysieke counseling had gedaan met actieve beweging gebeurde er iets bijzonders bij mij wat ik al, weet ik niet hoelang, niet meer had gevoelt. Ik stond onder de douche en net zoals het water wegspoelde in het putje, spoelde ook alle stress en spanning uit mijn lichaam zo het putje in. Ik was vier dagen lang zonder PTSS klachten!

Tijdens ons derde afspraak bleven mijn klachten 5 dagen weg! Ik ben zelfs op vakantie gegaan wat normaal gesproken onmogelijk was door de PTSS.

Ik snap er helemaal niks van, maar al mijn angsten zijn weg. Dylan is in mijn leven gekomen en wandelde even met mij mee, waardoor ik nu zelf op eigen benen kan staan.

Addy

Dylan leerde ik kennen via een kennis. Vanwege mijn PTSS verleden gaf dit mij een vertrouwd idee. Lang geleden toen ik nog in het criminele circuit actief was kon ik niemand vertrouwen en dat is lastig los te laten. Ik hoorde dat Dylan beroeps militair (sniper) geweest is en dat hij weet wat het is om onder vuur te liggen. Dit gaf mij het gevoel dat Dylan weet waar hij over praat als ik zaken uit mijn verleden ter sprake zou brengen. Dylan zijn open benadering en goede manier van communiceren hielp om een goede vertrouwensband te bouwen waardoor alles bespreekbaar werd.

Dylan heeft mij gecoacht tijdens mijn burn-out periode. De coaching heb ik als aangenaam en verrast ervaren. Dit kwam omdat Dylan in staat was mij te doorgronden en vond mijn sterktes en zwakheden. In het verleden heb ik vele psychologen en maatschappelijk werkers ontmoet en zij waren niet in staat van wat Dylan wel bereikten. Dylan gaf goede adviezen hoe deze patronen verbetert konden worden. Alle leefgebieden zijn aan bod gekomen. Van privé naar werk, gezondheid, beweging, rust en sport. Ik had niet verwacht dat tijdens de sessies mijn onzichtbare verleden mij op de achtergrond volgden. Er werd gezocht naar oplossingen en verbeteringen om los te komen van het verleden.

Mfast coaching programma’s bestaan uit wandelen in de natuur, hardlopen en boksessies. De frequentie van de coaching was effectief vanaf de start en gaf handvatten om steeds meer zelf te doen. Dankzij Dylan hoefde ik geen jaar, maar heb ik in 6 maanden tijd veel nieuwe inzichten gekregen en lessen geleerd om zonder de burn-out klachten weer te genieten van mijn leven. Dylan blijft stand-by mocht er sprake zijn van terugval. Ik vertrouw erop dat ik nooit meer in oude patronen val en mijn nieuwe hoopvolle toekomst ontspannen kan vasthouden.

Waarom kiezen voor Mfast?

Mfast Coaching is een ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in PTSS. Wij bieden PTSS coaching en therapie zonder wachtlijst.

Wij herkennen jouw klachten

 • Depressie
 • Beschadigd vertrouwen
 • Weinig energie
 • Burn-out
 • Kort lontje
 • Fysieke problemen
 • Moe zijn
 • Wel willen maar niet kunnen
 • Emotioneel uit balans

mensen kiezen voor mfast vanwege

 • De energie die Mfast uitstraalt
 • Dat hulpvragers snel worden begrepen
 • Er een relatie wordt opgebouwd
 • Ervaringsdeskundige
 • Weten waar wij het over hebben
 • De hulp om een persoonlijk doel te bepalen
 • De hulp om de wil om te zetten naar het kunnen

Wij zijn aangesloten bij

LVSC Beroepsvereniging voor Coaches, Supervisoren en Organisatiebegeleiders

HKZ Gecertificeerd voor het  bieden van ambulante begeleiding aan personen die gediagnostiseerd zijn met PTSS.

Zelfpreventie

Denkt u aan zelfmoord? Praat met iemand van 113. Heeft u schulden? Neem contact op met schuldhulpmaatje.