Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Dylan. We hebben ruim 4 maanden samen opgetrokken waarbij hij mij heeft begeleidt in mijn proces naar herstel van jarenlange C-PTSS. Zowel voor als na mijn intensieve behandeling bij Trauma Centrum Nederland werd ik begeleid door Dylan. Ik ben echt gegroeid als ik kijk naar mijn start en eindpunt met hem samen en ben blij dat ik op zijn steun en nabijheid kon rekenen.

Ik heb Dylan leren kennen als een empatische, eerlijke, transparante, vrolijke, liefdevolle en heldere coach die mij de tijd gaf, mij aanmoedigde en bevestigde in contructief gedrag. Hij heeft veel levenservaring waardoor ik goed met hem kon levellen.

Zijn aanmoediging, optimisme, positieve insteek en relativeringsvermogen zijn aanstekelijk en helend voor mij geweest. Dylan geloofde in mij, waardoor ik ook in mijzelf ging geloven. Op een keer zei Dylan tegen mij: misschien bestaan jouw blokkades nu slechts nog uit moeilijke keuzes die je moet maken en hoef je geen verdere traumatherapie meer te ondergaan.

Aangezien ik toch nog weer zo vast zat als een muur, fysiek en mentaal, letterlijk en figuurlijk met fysieke pijn door herbelevingen, ben ik allerlei vreselijk moeilijke keuzes gaan maken en uitvoeren. Doen ipv denken. Dylan moedigde mij aan om de liefde voor mijzelf toe te laten ipv bang zijn voor afwijzing, verlating en verandering.

De boksoefeningen die Dylan mij liet doen projecteerde hij op mijn situaties waar ik in vastliep. Het opzijstappen, afstand nemen, mezelf verdedigen, en doorpakken in kracht hebben mij hierin enorm geholpen.

Ik kon niet meer zelfstandig bewegen. Nu kan ik dat eindelijk wel. Ik ben in beweging. Ik kan eindelijk zelfstandig bewegen en hardlopen zonder pijn.

Nogmaals dankjewel Dylan!