Werkgebied

Randstad

E-mail ons

info@mfast.nl

Bel/app ons

06-30183681

}

Wachtlijst

2-3 weken

Mfast Coaching – Specialist in PTSS

Herstel goed en op een professionele wijze van PTSS?

Mfast Coaching is een Maatschap en bied ondersteunende ambulante coaching voor, tijdens en na een therapie behandeling.

Wie wij zijn:

Dylan de Bruin

Als ervaringsdeskundige veteraan met PTSS heb ik van de nood een deugd kunnen maken: dat wat mij geholpen heeft tot herstel te komen zet ik nu in als coach, gericht op 3 pijlers: het mentale, fysieke en emotionele aspect.

Hierbij wordt gewerkt aan herstel van structuur, bevordering van coping, opbouw van lichamelijke conditie en ondersteuning bij betekenisgeving.

Marjorie Klinkenberg

Na langdurig als POH GGZ en POH Complexe ouderen te hebben gewerkt in de huisartsenpraktijk ben ik mij verder gaan specialiseren in traumabehandeling. Als BIG geregistreerd verpleegkundig specialist GGZ/AGZ en Toegepast Psycholoog werk naast MFAST als regiebehandelaar in een klinische Top GGZ instelling gericht op traumabehandeling en stabilisatie.

Door inzet van traumabehandeling volgens bewezen effectieve methoden waaronder EMDR, NET en Exposure, soms met ondersteuning van medicatie, zal ik met de client werken aan vermindering van de PTSS klachten. De combinatie van coaching en traumabehandeling is hierbij essentieel en zal de client helpen zo snel mogelijk de regie van zijn leven weer terug te vinden.

Onze Werkwijze bestaat uit 4 stappen

h

Aanmelden

U wordt of meld zichzelf aan via ons aanmeldformulier hier op de website.

Intake gesprek

Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen u uit te nodigen voor een intake gesprek.

Aanvraag WMO/PGB

  • Wij maken een Plan van Aanpak voor jouw gespecialiseerde coaching.
  • U bekostigd een traject uit eigen gelden.

Start traject

  • De coaching start gelijktijdig evt. met aanvullende behandeling

Op dit moment hebben we nog geen wachttijden 
Na inschrijving/verwijzing zal binnen 5 werkdagen contact gezocht worden en kan een intakegesprek worden ingepland.

WAT ZEGGEN CLIENTEN...

Client

Mandy

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Dylan. We hebben ruim 4 maanden samen opgetrokken waarbij hij mij heeft begeleidt in mijn proces naar herstel van jarenlange C-PTSS. Zowel voor als na mijn intensieve behandeling bij Trauma Centrum Nederland werd ik begeleid door Dylan. Ik ben echt gegroeid als ik kijk naar mijn start en eindpunt met hem samen en ben blij dat ik op zijn steun en nabijheid kon rekenen. Ik heb Dylan leren kennen als een empatische, eerlijke, transparante, vrolijke, liefdevolle en heldere coach die mij de tijd gaf, mij aanmoedigde en bevestigde in contructief gedrag. Hij heeft veel levenservaring waardoor ik goed met hem kon levellen. Zijn aanmoediging, optimisme, positieve insteek en relativeringsvermogen zijn aanstekelijk en helend voor mij geweest. Dylan geloofde in mij, waardoor ik ook in mijzelf ging geloven. Op een keer zei Dylan tegen mij: misschien bestaan jouw blokkades nu slechts nog uit...
Client

Abdul

Ik ben al sinds 2007, met onderbrekingen, in behandeling geweest bij verschillende psychologen voor mijn psychische problemen. (PTSS) Sinds ik in contact ben gekomen met Dylan (december 2020) is er eindelijk iemand die mij begrijpt en mij er doorheen brengt. Ik merk dat hij is er voor mij, en niet omdat het zijn beroep is of dat ie ervoor gestudeerd heeft. Nee, hij plaats zich zelve in de situatie en denkt en voelt samen met jou, door zijn eigen praktijkervaring geeft Dylan praktijkgerichte adviezen die erg op mijn situatie aansluiten. Dit waren voor mij adviezen die ik kon toepassen als het niet goed met mij gaat om positief naar de toekomst te blijven kijken, waardoor het leven weer zin heeft voor mij."
Client

Robert

Tijdens mijn eerste ontmoeting met Dylan viel mij zijn open blik op, hij is integer en bescheiden in gesprek. Zijn humor relativeert op gepaste wijze. Dylan combineert het mentale met het fysieke uitdaging met voor mij verrassende resultaten. Nadat Dylan zijn eerste mentale en fysieke counseling had gedaan met actieve beweging gebeurde er iets bijzonders bij mij wat ik al, weet ik niet hoelang, niet meer had gevoelt. Ik stond onder de douche en net zoals het water wegspoelde in het putje, spoelde ook alle stress en spanning uit mijn lichaam zo het putje in. Ik was vier dagen lang zonder PTSS klachten! Tijdens ons derde afspraak bleven mijn klachten 5 dagen weg! Ik ben zelfs op vakantie gegaan wat normaal gesproken onmogelijk was door de PTSS. Ik snap er helemaal niks van, maar al mijn angsten zijn weg. Dylan is in mijn leven gekomen en wandelde even met mij mee,...
Client

Jolanda

Ik liep helemaal vast met mijzelf en wist niet wat er aan de hand was. Mijn man en ik hadden hierdoor amper nog echt contact met elkaar. Ook mijn sociale netwerk was flink uitgedund. Op een conferentie kwam ik Dylan tegen die tijdens het gesprek al snel merkte dat ik PTSS symptomen had. Ik vroeg een WMO/PGB traject aan om door Mfast Coaching geholpen te kunnen worden. Binnen 3 weken startte de gespecialiseerde coaching wat vrij diep ging. Ondertussen was ik aangemeld door mijn huisarts bij een GGZ instelling. Hier moest ik 3 maanden wachten voor een intake en 6 maanden wachten voor mijn therapie behandeling, omdat ik werd gediagnosticeerd met PTSS. De coaching die Dylan mij gaf veranderde mijn leven. Het was heel heftig om bij mijn emoties te komen, maar dankzij de gespreksvoering en het sporten kwam alles eruit. Het boksen vond ik het moeilijks om te doen,...

Wij zijn aangesloten bij

LVSC Beroepsvereniging voor Coaches, Supervisoren en Organisatiebegeleiders

HKZ Gecertificeerd voor het  bieden van ambulante begeleiding aan personen die gediagnostiseerd zijn met PTSS.

Zelfpreventie

Denkt u aan zelfmoord? Praat met iemand van 113. Heeft u schulden? Neem contact op met schuldhulpmaatje.