Werkgebied

Randstad

E-mail ons

info@mfast.nl

Bel/app ons

06-30183681

}

Wachtlijst

2-3 weken

Mfast Coaching – Specialist in PTSS

Herstel goed en op een professionele wijze van PTSS?

start binnen 3 weken na aanmelding!

PTSS gaat vaak samen met een Burn-out en/of depressie, waardoor er snel hulp zeer gewenst is. Lange wachttijden in de zorg (+-9 maanden voor start behandeling) is achteruitgang op jouw herstelproces met alle gevolgen van dien. Vele GGZ instellingen nemen op dit moment geen nieuwe cliënten aan, dit omdat ze verplicht worden door de verzekeraar hun wachtlijsten weg te werken. Niet alleen jij maar ook de mensen in jouw directe omgeving lijden hieronder. De duo coaching van Mfast is juist voor de partners en gezinnen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat iedereen (sneller) kan herstellen.

Een beeld op de tarieven

Kiest u voor één van de vier trajecten van de PTSS coach dan is het voordeel dat er snel (indien nodig) therapie inschakelt kan worden en dat u niet op de wachtlijst komt. De behandeling van de therapie gaat altijd in combinatie met PTSS-coaching, omdat dit essentieel is om tot een voorspoedig herstel te komen.

Let op:

* Voorrijkosten zijn inclusief tot een maximale afstand van 30km vanuit Hillegom, daarna is 1 km x € 0,50 bedrag per km van toepassing. Indien er een start traject is afgenomen worden Intake met het Plan van aanpak niet in rekening gebracht. Bedragen zijn ex btw.

Coaching wordt niet vergoed door de verzekeraar. Wel kunnen kosten fiscaal aftrekbaar zijn. In sommige gevallen wordt het vergoed door uw bedrijfsverzekering voor uw medewerkers. Wij kennen de wegen voor vergoedingen, dus neem gerust contact met ons op en samen komen wij hieruit.

jouw herstel is wat ons drijft

Wat is ptss precies?

Posttraumatische stressstoornis (PTSS) is een psychiatrische stoornis die kan voorkomen bij mensen die een traumatische gebeurtenis, reeks gebeurtenissen of omstandigheden hebben meegemaakt of er getuige van zijn geweest. Een individu kan dit ervaren als emotioneel of fysiek schadelijk of levensbedreigend en kan het mentale, fysieke, sociale en/of spirituele welzijn beïnvloeden.

REGIE OVER JOUW PROCES

Bij één of meerdere traumatische ervaring(en) raak je de regie over jezelf en je leven vaak kwijt. Wanneer jij dus in een positie bent om deze regie terug te nemen, je onafhankelijk op te stellen van wachtlijsten en protecollen, dan begeleiden we je graag in dit proces. Want juist dit proces is de weg van herstel. We counselen en coachen je weer de baas te worden over je denken, gevoel en leven!

Herstel & LEVEN

Wanneer je ervoor kiest om een particulier programma te volgen via Mfast dan is het vanzelfsprekend mogelijk een programma samen te stellen dat binnen jou agenda past. We kunnen je waar mogelijk de gespecialiseerde ambulante coaching op locatie geven. Ook kunnen we doelen en wensen afstemmen op jou leven. Herstel terwijl je leeft noemen we dat ook wel.

Waarom kiezen voor Mfast?

Mfast Coaching is een ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in PTSS. Wij bieden PTSS coaching en therapie behandeling.

Wij herkennen jouw klachten

 • Depressie
 • Beschadigd vertrouwen
 • Weinig energie
 • Burn-out
 • Kort lontje
 • Fysieke problemen
 • Moe zijn
 • Wel willen maar niet kunnen
 • Emotioneel uit balans

mensen kiezen voor mfast vanwege

 • De energie die Mfast uitstraalt
 • Dat hulpvragers snel worden begrepen
 • Er een relatie wordt opgebouwd
 • Ervaringsdeskundige
 • Weten waar wij het over hebben
 • De hulp om een persoonlijk doel te bepalen
 • De hulp om de wil om te zetten naar het kunnen

samen maken wij een persoonlijk plan

Door middel van ons eerste intakegesprek worden persoonlijke doelen en wensen in het behandelplan verwerkt. Onze gespecialiseerde diensten worden opmaat gegeven, omdat mensen met veel stress ook lichamelijk beperkt kunnen zijn. Onze zorg sluit aan bij wie jij bent!

Wij zijn aangesloten bij

LVSC Beroepsvereniging voor Coaches, Supervisoren en Organisatiebegeleiders

HKZ Gecertificeerd voor het  bieden van ambulante begeleiding aan personen die gediagnostiseerd zijn met PTSS.

Zelfpreventie

Denkt u aan zelfmoord? Praat met iemand van 113. Heeft u schulden? Neem contact op met schuldhulpmaatje.