Werkgebied

Heel Nederland

E-mail ons

info@mfast.nl

Bel/app ons

06-30183681

}

Geen wachtlijst!

Meld je aan!

MFast Coaching – Specialist in PTSS

Toegepast Psycholoog, gespecialiseerd in trauma, angst en depressiebehandeling.

Professionele PTSS Therapie

Mijn naam is Marjorie Klinkenberg, BIG geregistreerd verpleegkundig specialist GGZ/AGZ en Toegepast Psycholoog, gespecialiseerd in trauma, angst en depressiebehandeling. Naast mijn werk voor Mfast Coaching werk ik als regiebehandelaar in een klinische Top GGZ instelling gericht op traumabehandeling. Als geregistreerd behandelaar houd ik mij aan de beroepscodes en sta ik garant voor kwaliteit van zorg, gebaseerd op actuele wetenschappelijke kennis (evidence based), volgens het Landelijk Kwaliteitsstatuut GGZ.  Ik ben opgeleid in farmacotherapie, cognitieve gedragstherapie (VCGT), oplossingsgerichte therapie, motivational interviewing en EMDR (Practitioner). Mijn kennis houd ik op peil door regelmatig bij- en nascholingen te volgen.

Samenwerking met Mfast

Ik heb Dylan de Bruin enkele jaren terug leren kennen en veel respect voor zijn vechtlust en zijn proces van herstel. Het is mij dan ook een eer om als zorgprofessional samen te werken met Mfast Coaching, ook omdat ik geloof dat de combinatie van therapie met PTSS coaching essentieel is om tot een voorspoedig herstel te komen.

Tarieven diagnostiek

Diagnostiek 30 min. € 95,72

Diagnostiek 45 min. € 133,50

Diagnostiek 60 min. € 154,61

Diagnostiek 75 min. € 188,75

Diagnostiek 90 min. € 231,17

tarieven behandeling (NZA)

Behandeling 30 min. € 80,90

Behandeling 45 min. € 114,80

Behandeling 60 min. € 137,33

Behandeling 75 min. € 169,32

Behandeling 90 min. € 206,67

Tarief No Show

Natuurlijk kan het voorkomen dat u uw afspraak liever verzet.Dit kan tot 24 u van tevoren. U kan uw afspraak kosteloos annuleren of verzetverzetten. Bij No Show zonder bericht zal er 25- in rekening worden gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren.

Werkwijze

Na aanmelding volgen een of meerdere intakegesprekken, waarin we samen onderzoeken wat de klachten zijn, hoe deze zijn ontstaan of wat voor toename heeft gezorgd. Ook kunnen diagnostische vragenlijsten worden afgenomen om meer inzicht in de klachten te geven. Daarna wordt een behandelplan opgesteld waarin we samen het doel van de behandeling vastleggen. Dit plan zullen we ook geregeld evalueren. Uw verwijzer (meestal de huisarts en soms bedrijfsarts) wordt in deze fase geïnformeerd, ook na beëindiging van de behandeling.

Vergoeding

Voor vergoeding vanuit de Zorgverzekeringswet heb ik een verwijsbrief nodig van uw huisarts. Mijn zorg aan u wordt vergoed vanuit de basisverzekering op basis van vastgestelde tarieven vanuit de NZA. Houdt u er rekening mee dat uw eigen risico hierbij wel eerst wordt aangesproken.

Waarom kiezen voor Mfast?

Mfast Coaching is een ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in PTSS. Wij bieden PTSS coaching en therapie zonder wachtlijst.

Wij herkennen jouw klachten

 • Depressie
 • Beschadigd vertrouwen
 • Weinig energie
 • Burn-out
 • Kort lontje
 • Fysieke problemen
 • Moe zijn
 • Wel willen maar niet kunnen
 • Emotioneel uit balans

mensen kiezen voor mfast vanwege

 • De energie die Mfast uitstraalt
 • Dat hulpvragers snel worden begrepen
 • Er een relatie wordt opgebouwd
 • Ervaringsdeskundige
 • Weten waar wij het over hebben
 • De hulp om een persoonlijk doel te bepalen
 • De hulp om de wil om te zetten naar het kunnen

samen maken wij een persoonlijk plan

Mensen hebben door veel stress vaak lichamelijke klachten en kunnen zich hierdoor beperkt bewegen. Door mijn medische kennis en sportervaring bouwen wij verantwoord op, zodat jij zelfstandig in beweging kan blijven.

Wij zijn aangesloten bij

LVSC Beroepsvereniging voor Coaches, Supervisoren en Organisatiebegeleiders

HKZ Gecertificeerd voor het  bieden van ambulante begeleiding aan personen die gediagnostiseerd zijn met PTSS.

Zelfpreventie

Denkt u aan zelfmoord? Praat met iemand van 113. Heeft u schulden? Neem contact op met schuldhulpmaatje.